Rajoitukset ja varoitukset

Kumottujen sovellusten luettelo

Rajoitettujen sovellusten luettelo sisältää oletusarvoisesti seuraavat sovellukset:

Emme suosittele näiden asetusten muuttamista, jos haluat estää vahingollisen sisällön näyttämisen selaimessa sekä estää tietokoneen käytön aikataulun mukaan.

Yhteensopivuusongelmat

Kaspersky Safe Kids ei ole yhteensopiva Microsoft Internet Explorer 8:n tai Windows 8 -tyylisten sovellusten kanssa.

Kaspersky Safe Kids estää tietojen vaihdon QUIC-protokollan välityksellä (Quick UDP Internet Connections). Selaimet käyttävät vakiosiirtoprotokollaa (TLS tai SSL) riippumatta siitä, onko selaimessa käytössä QUIC-protokollan tuki.

Palomuurit voivat estää verkkoliikennettä Kaspersky Safe Kidsiä varten. Jos tietokoneellasi on henkilökohtainen palomuuri (esimerkiksi virustorjuntaohjelmiston osana), suojaa se salasanalla. Tällöin lapsi ei voi muuttaa palomuurin asetuksia Kaspersky Safe Kidsin Internet-rajoitusten ohittamiseksi.

Tietoja Kaspersky Safe Kidsin yhteensopivuudesta eri selainten kanssa löydät niitä vastaavista artikkeleista:

Yhteensopivuus Yandex-selaimen kanssa

Yhteensopivuus Opera-selaimen kanssa

Yhteensopivuus Mozilla Firefox -selaimen kanssa

Norton Securityn rajoitukset

Kaspersky Safe Kidsin verkkotoiminta on mahdollista estää Norton Securityn kautta, jos se on asennettu tietokoneelle ja käytössä. Tämän estämiseksi suosittelemme suojaamaan Norton Securityn asetukset salasanalla.